La selecció espanyola de futbol sala inicia amb bon peu el Mundial de Lituània

Jugarà el segon partit de grup contra el Japó el pròxim divendres

La selecció espanyola de futbol sala guanya al Paraguai en el debut en el Mundial
La selecció espanyola de futbol sala guanya el Paraguai en el debut en el Mundial / Twitter: @fifacom_es

La selecció espanyola de futbol sala ha iniciat el Mundial de Lituània amb bon peu, després d'haver guanyat a la selecció del Paraguai per 4-0.

Els de Fede Vidal han fet una primera part irregular, tot i haver-se'n anat al descans amb 2-0, amb gols de Solano i Adolfo. En la segona, la selecció ha eixit amb molta intensitat. De fet, en el minut 8 de la represa, Raúl Gómez ha fet el tercer gràcies a un gran gol de xut alt i sense angle. El quart ha arribat en l'últim minut de partit gràcies a un xut a plaer de Raül Campos.

Ara, el segon partit del grup el jugarà aquest divendres contra la selecció del Japó, on buscarà certificar la classificació per als huitens de final.

El tercer i últim partit de grup serà el dilluns de la setmana que ve contra Angola.