La selecció espanyola de futbol jugarà la Copa Algarve amb 4 jugadores vinculades amb la Comunitat Valenciana

Són Corredera i Andrés pel Llevant UE, Carro pel València CF i Paños, l'alacantina portera al FC Barcelona.

Convocades per a la Copa Algarve
Convocades per a la Copa Algarve

El seleccionador Jorge Vilda ha triat les jugadores llevantinistes Marta Corredera i Ivana Andrés, la valencianista Marta Carro i la portera alacantina del FC Barcelona, Sandra Paños entre les 23 jugadores elegides per a disputar este torneig en la seua 26 edició. La Copa Algarve és una cita anual clàssica en el futbol femení que serveix com a preparació per a grans competicions entre països, com el Mundial, que començarà el 7 de juny a França. 

Les seleccionades espanyoles iniciaran la concentració a Madrid el 24 de febrer i l'endemà viatjaran a la regió portuguesa. El primer encontre serà a l'Algarve el dia 27 i creuarà Espanya amb Països Baixos, les campiones de la competició en 2017 i 2018 respectivament. El segon xoc d'aquesta fase de grups serà l'1 de març i Espanya s'enfrontarà a Polònia a la ciutat de Lagos. La final de cada grup serà el 6 de març i a l'endemà es disputarà la final del torneig.

Enguany, a banda d'Espanya, hi participen el Canadà. Islàndia, Noruega, Dinamarca, Suècia, Suïssa, els Països Baixos, la Xina, Escòcia, Polònia i Portugal. 

També et pot interessar

stats