Segona victòria consecutiva del Llevant de Paco López

Per primera volta esta temporada, el Llevant suma dos victòries consecutives després d´imposar-se ahir a l´Eibar per dos gols a un.

El Llevant suma 6 punts consecutius i a l´espera del partit entre el Deportivo i Las Palmas, té un avantatge de 7 punts sobre els llocs de descens. Els granotes, per primera vegada aquesta temporada, aconseguexien dos victories consecutives i es retroben amb el triomf al Ciutat de València després de vora sis mesos.

Roger en el minut 24 i Boateng en el 63 aconseguiren els gols del triomf llevantinista davant un Eibar que va tindre major possessió de baló, però els granotes, en un futbol directe, aprofitaren les seues ocasions per a obtindre 6 punts amb Paco López en la banqueta.

L´enfrontament s´iniciava amb control del partit per part dels jugadors de Mendilibar, però era el Llevant qui aconseguia arribades amb perill com la que va tindre en el minut 20 Pazzini que no va encertar en el remat. Només uns minuts després, de forma acrobàtica Roger rematava una centrada des de la dreta de Morales per avançar al marcador als granotes.

Tot i això, abans del descans Paco López es trovava amb una situació inesperada amb la lesió de Campaña, un dels millors jugadors fins eixe moment, que es va vore obligat a abandonar el terreny de joc.

En la segona part, de nou l´Eibar iniciava el joc amb domini de la possessió i en una d´eixes arribades a la porteria d´Oier, Joan Jordan enviava el baló al travesser. Els llevantinistes es defenien i avançaven línies per evitar el perill armer. En eixe moment, de nou un imprevist, la lesió de Luna, obligava a un altre canvi al tècnic de Silla, Pedro López entrava al terreny de joc. Només uns miinuts després Charles rematava des del segon pal una centrada i marcava el gol de l´empat.

Però en el mateix minut, després que el Llevant posarà de nou el baló en joc des del mig del camp, Boateng aprofitava una errada, regatejava l´eixida del porter armer i aconseguia el segon gol granota que a la fi donaria els tres punts.

Els nervis es traslladaren des de la graderia al terreny de joc tot i que el Llevant mantenia dos davanters en l´onze i Boateng encara va poder fer més ampla l´avantatge dels granotes.

A la fi, tres punts que poden ser quasi definitius per a un Llevant que no guanyava a casa des del 21 de setembre. El pròxim partit com a local serà contra Las Palmas en un enfrontament que pot ser decisiu per aconseguir l´objectiu de la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol.

També et pot interessar

stats