Segona B: Villafaina deixa de ser entrenador de l'Oriola

El Castelló es posiciona entre els quatre primers de la classificació en imposar-se a l'Atlètic Llevant en el Ciutat de València per 0-2.

El Castelló ha arrancat la lliga molt fort i ja està entre els 4 primers
El Castelló ha arrancat la lliga molt fort i ja està entre els 4 primers / Twitter @CD_Castellon

Miguel Ángel Villafaina ha arribat a un acord amb la directiva de l'Oriola i des de la nit d'aquest diumenge deixa de ser l'entrenador de l'equip del Baix Segura. La derrota a casa contra el Cornellà ha estat el detonant d'una situació insostenible. Fleki, home de la casa, el substitueix. Els escorpins no alcen el cap i ocupen la penúltima posició a la taula classificatòria amb 7 punts i només un partit guanyat, curiosament al camp del rival provincial, l'Hèrcules.

Aquest diumenge, l'Oriola havia començat molt bé el partit amb el gol del veterà Antonio en l'inici del partit, però el Cornellà li ha pegat la volta amb dos gols en la represa. Per cert, el partit s'ha disputat a Crevillent perquè es continua treballant en la millora de l'estadi de Los Arcos, afectat seriosament per la DANA. Els escorpins són penúltims amb 7 punts.

Tres equips valencians han guanyat aquest cap de setmana: Castelló, La Nucia i el filial del València. Aquest últim s'ha imposat per 0 a 1 al del Villarreal, i suma tres punts que no el trauen de la promoció descens a tercera divisió. L'Hèrcules pot donar per bo el punt aconseguit en el Rico Pérez contra del líder, el Lleida, que ha pogut véncer en uns últims minuts de setge total sobre la porta.

Dos derbis autonòmics s'han disputat aquest cap de setmana. El primer, entre el filial groguet i el valencianista, que s'emportaren els segons amb un gol matiner de Pascu que el Villarreal no ha pogut contarestar, tot i dominar el joc la resta de l'enfrontament. Els de Miguel Álvarez, que venien de guanyar el Castelló a Castàlia, acumulen quatre partits sense véncer a la seua ciutat esportiva. Ocupen la cinquena posició, a només 2 punts del lidertatge i empatats amb el Castelló amb 20 punts.

L'altre derbi s'ha disputat al Ciutat de València. Els joves llevantinistes han amprat l'estadi del primer equip per acollir l'afició castellonenca. Però les mides del terreny de joc han beneficiat els d'Òscar Cano, que han estat molt resolutius. Íñigo Muñoz, jugador criat al canter de l'Athletic de Bilbao, s'ha estrenat com a anotador enguany amb el segon gol.

La Nucia, la revelació del grup III

La Nucia es confirma com la revelació del grup tercer de la Segona B i enllaça dues victòries consecutives. Els de César Ferrando s'han imposat amb molta claredat al camp del Prat amb dos gols de Fofo, un d'ells de falta directa i un altre de Titi, que després d'entrar a l'equip en recuperar-se d'una lesió, ix a gol per partit. La Nucia té 18 punts, i tot i no ser la seua guerra, es troba a 2 del play-off d'ascens.

L'Hèrcules d'Alacant volia fer 9 punts de 9, però s'ha hagut de conformar amb l'empat contra el Lleida al Rico Pérez. S'ha de conformar perquè amb l'empat a 1, els catalans, que són líders, han tingut fins a tres ocasions claríssimes per emportar-se el partit, però el meta Falcón ha estat increïble. Això sí, l'Hèrcules també podria haver guanyar si Carlos Martínez haguera encertat en un remat de cap que ha anat fora per poc justament quan els lleidetans estaven entre les cordes. L'Hèrcules ix del descens però segueix a 9 punts de la zona noble.

També et pot interessar

stats