Sean Bai: "Canviarem el rumb del València des de l'autocrítica"

El director general interí del club ha anunciat l'obertura dels comentaris en xarxes socials, censurats des de fa més d'un any

Sean Bai i Gennaro Gattuso posen amb una camiseta del València
Sean Bai i Gennaro Gattuso posen amb una camiseta del València / Kai Fosterling (Agència Efe)

El director general interí del València, Sean Bai, ha anunciat durant la presentació de Gennaro Gattuso com a entrenador que el club canviarà "el rumb", i com a primer gest va anunciar que el club obrirà els comentaris en les seues xarxes socials.

Aquesta interacció amb l'afició estava capada des de fa més d'un any, encara que va demanar que les relacions es tinguen amb respecte.

"Des de l'autocrítica treballarem al màxim per a tornar a fer feliços els nostres aficionats i que estiguen orgullosos del seu club", ha dit Bai, que assenyala que "pensem que hem de ser més oberts i pròxims i obrirem els comentaris en les xarxes".

L'exdirector de l'acadèmia del València ha dit que volen acostar-se a "tots els sectors del valencianisme", i també que prendran "decisions poc populars", però que ho faran amb el cap posat en el "mitjà i llarg termini", i ha dit que tot serà "amb l'únic fi de mantindre la grandesa del València".

"Volem que us sentiu identificats amb el club, actuarem com un equip, som una família, el club, l'aficióm, l'acadèmia... Tots units amb el desig de fer un gran València", ha conclòs abans de donar pas a Gattuso.

També et pot interessar

stats