El temps afegit condemna el Vila-real B a Saragossa (2-1)

Dos gols encaixats en el període extra de la primera i la segona part deixen amb les butxaques buides els groguets, que ja encadenen cinc jornades sense guanyar

Haissem es lamenta després d'una acció errada
Haissem es lamenta després d'una acció errada / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
14 d'octubre 2022 - 18:46 Actualitzat: 15 d'octubre 2022 - 19:06

El Vila-real B acumula ja cinc jornades sense guanyar. El filial groguet ha perdut a Saragossa 2-1 i només ha aconseguit tres punts dels últims quinze possibles. Tasende ha igualat el gol inicial dels aragonesos, però un gol en el temps afegit de Zapater ha privat els de Miguel Álvarez de sumar almenys un punt.

Les ocasions de gol han brillat per la seua absència en la primera part. L'equip local ha tingut el control del partit però a penes ha posat en problemes la porteria defesa per Jorgensen, i els groguets tampoc han intimidat el Saragossa. Però quan ja semblava que s'arribaria al descans amb empat, Jaume, en una acció a pilota aturada, ha avançat els aragonesos.

El Vila-real B ha millorat en la represa i ha pogut empatar el duel en diverses ocasions, però la falta de punteria ho ha evitat. Tasende, amb un gran gol, ha fet justícia amb l'1-1. I novament en el temps afegit, com en la primera part, el fialial groguet ha encaixat un gol. Zapater ha donat el triomf als seus amb un gol en el 93 que no ha deixat marge de reacció als de Miguel Álvarez.

Caldrà prendre'n revenja la setmana que ve al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Vila-real contra l'Andorra. Si no guanya, l'equip groguet s'acostarà perillosament a la zona de descens.

També et pot interessar

stats