L'Elx es queda a mitges a La Romareda (1-1)

L'equip franjaverd trenca la ratxa de tres derrotes seguides, però continua fora de la zona de play-off d'ascens

Mario Gaspar, en una acció del duel
Mario Gaspar, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 d'abril 2024 - 16:30 Actualitzat: 14 d'abril 2024 - 23:10

L'Elx ha sumat un punt insuficient per a tornar a la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió en la visita a La Romareda. L'equip franjaverd ha empatat 1-1 contra el Saragossa, tot i haver-se avançat en el marcador, amb un gol de Mario Gaspar. Amb aquest resultat, els de Sebastián Beccacece es mantenen setens, a un punt del play-off i a quatre de l'ascens directe.

Als il·licitans els ha costat entrar en el partit, però poc a poc han anat agafant el domini i han començat a costar-se a la porteria defesa per l'exfranjaverd Edgar Badia. Però no hi ha hagut grans ocasions i el duel se n'ha anat al descans amb empat a zero.

En la represa, l'Elx ha fet un pas avant i l'esforç ha tingut recompensa amb el gol de Mario Gaspar, a la treta d'una falta que el de Novelda ha desviat hàbilment. Tete Morente i Mourad han pogut ampliar la renda visitant amb dues ocasions claríssimes, però les han perdonat i ha arribat l'empat. Una acció defensiva innocent de Mario Gaspar ha acabat amb el gol d'Iván Azón. El marcador ja no s'ha mogut i el duel ha acabat en taules.

L'equip franjaverd necessita reaccionar si vol aconseguir l'ascens a Primera, perquè ja encadena quatre jornades sense véncer. Dissabte que ve, contra l'Sporting de Gijón al Martínez Valero, només val guanyar.

També et pot interessar

stats