Santi Mina, condemnat a quatre anys de presó per abús sexual

Els fets es van produir el 2017 a Mojácar, Almeria

L'exfutbolista del València, Santi Mina
L'exfutbolista del València, Santi Mina

L'Audiència d'Almeria ha condemnat l'exfutbolista del València, Santi Mina, a quatre anys de presó per un delicte d'abús sexual a una dona el 18 de juny del 2017 a Mojácar (Almeria), tot i que l'ha absolt de l'acusació d'agressió sexual, i ha eximit de qualsevol responsabilitat penal el seu amic i també futbolista David Goldar.

El tribunal presidit per la magistrada Társila Martínez absol Mina del delicte d'agressió sexual pel qual el fiscal demanava huit anys de presó i l'acusació particular nou anys i mig, i el condemna per un delicte d'abús sexual pel qual també li imposa una orde d'allunyament de 500 metres respecte de la víctima durant dotze anys i a pagar una indemnització de 50.000 euros.

Per la seua part, David Goldar ha resultat absolt del delicte d'agressió sexual que li imputava únicament l'acusació particular, ja que la Fiscalia no ha actuat contra ell en la causa, per la qual també s'enfrontava a nou anys i mig de presó.

Per la seua part, la defensa del davanter espanyol ha anunciat que recorrerà la sentència en considerar que no es troba "ajustada a dret".

"Considerant la mateixa no ajustada a dret i amb importants errors en la valoració de les proves practicades i per tant dels fets esdevinguts, (la representació lletrada de Mina) procedirà a interposar el corresponent recurs d'apel·lació en els pròxims dies", han explicat.

El seu actual equip, el Celta, també ha anunciat que ha obert un expedient disciplinari al jugador per a dilucidar les seues responsabilitats laborals a la vista d'aquesta resolució. A més, també ha decidit apartar Mina, provisionalment, dels entrenaments del primer equip, sense perjudici que continue realitzant les activitats que a aquest efecte li indique el club.

També et pot interessar

stats