Santi Denia, nou seleccionador selecció espanyola sub 21

L'exdirector esportiu del Llevant "Tito", de Benidorm, serà nou adjunt al coordinador de les categories inferiors de la 'roja'

Així queda l'organigrama de les categories inferiors de la selecció espanyola
Així queda l'organigrama de les categories inferiors de la selecció espanyola / Twitter: @SeFutbol

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat canvis en l'organigrama de les categories inferiors de la selecció després que Luis de la Fuente s'apoderara del càrrec de l'absoluta des del final de la Copa del Món de Qatar.

Santi Denia serà el nou seleccionador sub-21, mentre que José Lana serà el responsable de la selecció sub-19 que anteriorment entrenava Denia, mentre que Julen Guerrero seguirà al capdavant del combinat sub-17.

Denia, d'Albacete, continua superant escalons en les categories inferiors de la RFEF després d'haver passat, a més de per la sub-19, per la sub-17 i per la sub-16. Lana suma una responsabilitat més a les que ja tenia anteriorment amb la sub-16 i amb la sub-15, i serà analista de la sub-21.

A més de les modificacions que s'han dut a terme en les banquetes, l'RFEF ha informat del nomenament del benidormer Vicente Blanco "Tito", exdirector esportiu del Llevant, com a adjunt de Francis Hernández en la coordinació de les inferiors.

També et pot interessar

stats