Sandra Gómez: "El València està faltant a la veritat"

La vicealcaldessa de València ha parlat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia sobre l'estadi de Mestalla

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez

L'alcaldessa de València, Sandra Gómez, ha visitat Les notícies del matí, on ha parlat sobre el nou estadi de Mestalla i el projecte que ha presentat el València CF per tal de tirar avant una construcció que ja es resisteix massa anys.

Així, Gómez ha dit que des de l'Ajuntament, només estan exigint que es faça un estadi acorde a les condicions que es van pactar des d'un principi. Per a la vicealcaldessa, aquest no compleix amb característiques que es va acordar entre la propietat del club i la ciutat de València. I detalla els tres punts en els quals falla.

D'una banda, Sandra Gómez ha dit que l'estadi no compleix la grandària i capacitat pactada des d'un inici. "No sols no serà més gran que l'actual Mestalla, sinó que s'espera que siga més xicotet", aclareix.

Respecte dels serveis que es van pactar que acollira l'estadi, com una seu social, un museu, botigues o restauració, Sandra Gómez ha explicat que "ara com ara" en el projecte presentat a l'Ajuntament, això no està, es queda fora.

Finalment, la vicealcaldessa ha precisat que l'estadi "es queda un poc a mig fer". De fet, posa l'exemple de l'estadi, que no se sap si finalment es farà i que el deixa coix d'un dels serveis que podia oferir.

"El València està faltant a la veritat"

A més, Sandra Gómez ha respost a les acusacions del València CF, que responsabilitzava el consistori pel retard en els tràmits administratius que han derivat en la caducitat de l'ATE. Sandra Gómez, ha desmentit que l'Ajuntament siga el responsable i que l'únic que fa el club és "faltar a la veritat".

També et pot interessar

stats