Sandra Gómez es mostra optimista amb el fet que el València puga signar el conveni del nou Mestalla

Aquest divendres hi haurà una reunió entre el club i l'Ajuntament per a desbloquejar el procés

Estadi del nou Mestalla en obres
Estadi del nou Mestalla en obres

Aquest divendres hi ha prevista una reunió entre el València CF i l'Ajuntament de València on participaran l'alcalde Joan Ribó i la vicealcaldessa, Sandra Gómez, entre d'altres.

Precisament, la mateixa Gómez ha estat hui dimarts a Les Notícies del Matí d'À Punt Mèdia on ha parlat sobre aquest i altres temes.

Gómez s'ha mostrat optimista amb el fet que el club haja demanat "una reunió pública" perquè vulguen "donar la bona notícia" que accepten les condicions i signen el conveni. "Espere que facen una manifestació pública que volen acabar amb aquesta etapa", ha dit.

La vicealcaldessa ha recordat que, ara mateix, el València CF té les garanties econòmiques necessàries per a poder complir el que es va pactar i per a poder reiniciar les obres d'una vegada i, finalment, finalitzar l'estadi.

Sobre el fet de si respectaran l'aforament pactat en el conveni de 2015 de 70.000 localitats al nou Mestalla, Sandra Gómez ha insistit que si el club "vol tindre els mateixos drets, ha de complir les mateixes obligacions que va signar". Gómez ha dit que el València té, ara per ara, uns drets urbanístics derivats de tota aquesta situació i que, a l'hora de posar-se a construir, han de protegir-los fent el que està pactat.

També et pot interessar

stats