Sandra Gómez: "Les institucions hem de mantindre'ns al marge de la compra del València CF"

Sandra Gómez atén els mitjans de comunicació
22 de març 2021 - 18:59

La vicealcadessa i responsable d'Urbanisme de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, desvincula el consistori i la Generalitat de l'oferta de 244 milions d'euros d'un grup d'empresaris valencians per comprar el 83 per cent de les accions del València al màxim accionista, Peter Lim. Gómez sí que confirma que han tingut reunions amb representants de fons d'inversió interessats en la compra de la parcel·la de l'antic Mestalla.

La vicealcaldessa s'ha referit així a la informació apareguda en el diari Las Provincias, que vincula l'oferta a Lim amb noms com Eduard Navarro, José María Mas Millet i Eduardo Macià. La notícia apuntava també a Enrique Lucas com a president de l'entitat, però el mateix empresari s'ha desmarcat. a través d'un comunicat, de qualsevol compra del club. Per a Sandra Gómez, estem davant d'un assumpte privat, on les institucions polítiques han de ser prudents i no immiscir-se en qüestions relatives a una societat anònima.

Caducitat de l'ATE del Nou Mestalla

La vicealcaldessa s'ha referit també a la caducitat de l'actuació estratègica del Nou Mestalla, per la qual el dia 15 de maig s'haurien de reprendre les obres del nou estadi. Gómez afirma que "s'ha demostrat que Meriton no té voluntat de complir l'ATE ni els compromisos d'acabar l'estadi i ja s'han provisionat les pèrdues que suposa per al club que no s'executen les actuacions".

Segons assenyala la responsable d'Urbanisme de l'Ajuntament de València, "no és lògic ni seriós que el València Club de Futbol sol·licite més pròrrogues de l'ATE sense tindre cap projecte ni donar garanties, i l'entitat s'haurà d'atindre a les conseqüències jurídiques". La vicealcaldessa afirma que "l'anul·lació de l'ATE suposa l'anul·lació del dret urbanístic d'alçar un centre comercial, però no vol dir que el València no tinga l'obligació d'acabar el nou estadi. L'Ajuntament vol ajudar a solucionar el problema, però no deixarà que el club incomplisca els compromisos amb la ciutat"

També et pot interessar

stats