Sandra Gómez: "Estem esperant que el València ens diga que finalitzaran l'estadi"

La vicealcaldessa assegura que si ara hi ha un projecte és per la pressió que s'ha fet des de l'Ajuntament

La vicealcaldesa de València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha assegurat que el València ja està en condicions de presentar un projecte de garanties per a finalitzar l'estadi. Tot això és gràcies als ingressos que arribaran del Fons CVC després de l'acord amb la Lliga. "Hui poden afirmar, sense dubtes, que l'acabaran perquè rebran uns recursos econòmics que seran per a infraestructures", ha matisat.

Gómez ha enaltit el treball de l'Ajuntament, de qui ha dit que fa dos anys que està fent pressió sobre el club i que, gràcies a això, hui s'està parlant que hi pot haver un projecte per a Mestalla.

Sobre la possible venda del club i compra per part de Miguel Zorío, Sandra Gómez ha dit que no té constància que això puga passar, ja que ni ella ni ningú de l'Ajuntament s'han reunit amb l'empresari. Per tant, no saben res del projecte.

El poliesportiu podria començar les obres al gener

Sobre el València CF i una part del seu projecte també s'ha pronunciat la regidora d'esports de l'Ajuntament, Pilar Bernabé.

Bernabé ha dit que el València va presentar un projecte sobre el poliesportiu del barri de Benicalap en el qual hi havia deficiències. No obstant això, ha dit que s'està treballant amb tècnics del despatx d'arquitectes i de la fundació esportiva municipal per acostar postures i solucionar les errades que hi ha. En eixe sentit, la regidora ha dit que només queden uns tràmits de no res i que, per tant, es podria començar a construir al gener, si el València CF vol.

També et pot interessar

stats