Sandra Gómez: "Cal ser exigents amb Meriton per a no penedir-nos demà"

La vicealcaldessa de València assegura que volia assistir a la reunió, però, diu, "va ser desagradable que em digueren que no podia"

Les obres del nou Mestalla i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez
Les obres del nou Mestalla i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa i responsable d'Urbanisme de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, va estar en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt Mèdia per a parlar del nou estadi del València i no es va mossegar la llengua.

A preguntes de Gustavo Clemente, la número dos de l'Ajuntament de València i també regidora d'Urbanisme va valorar la reunió mantinguda entre el president del València, Anil Murthy, i l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, on el club va presentar el projecte del nou Mestalla.

Es va mostrar en desacord amb el nou projecte presentat per Meriton, que rebaixa les expectatives previstes inicialment, i considera que és el moment de ser exigent. 

Gómez no entén que es beneficien de requalificacions i no s'invertisca en l'estadi, i va mostrar els seus dubtes amb el començament de les obres al mes d'octubre, perquè les llicències d'obres necessiten un procés llarg. 

Per últim, la socialista va reconéixer que no va assistir a la reunió entre la presidència del València i l'alcalde de la ciutat, de Compromís, perquè no la van convidar.

També et pot interessar

stats