Gayà podria perdre's el Mundial per la sanció de quatre partits

El lateral es perdrà els quatre primers partits de Lliga

El mal any de Gayà

Aquest 2022 va camí de convertir-se en l'annus horribilis de Gayà. Tot han sigut contratemps. Les constants lesions han penalitzat la seua presència en la selecció en una temporada en què tampoc ha aconseguit cap dels objectius amb el València. L'última mala notícia per al jugador de Pedreguer són els quatre partits de suspensió per les crítiques a l'àrbitre Melero López després del partit contra l'Osasuna.

Si Apel·lació no ho impedeix, es perdrà l'inici de la temporada que ve. Un mes fora de joc que pot complicar encara més la seua presència en el Mundial de Qatar de novembre. Fix fins ara en la selecció, Luis Enrique no l'ha tornat a convocar en els últims sis mesos.

El seleccionador apel·lava a les lesions. Un contratemps que ha fet que es perdera 12 partits de lliga. Un terç d'una temporada decebedora amb el València en què Gayà es va aferrar a la Copa com a taula de salvació. 

Per a la història quedaran les seues llàgrimes d'impotència a La Cartuja. El 2018 renovava amb el club de la seua vida, però ara amb les negociacions del seu contracte estancades, el final d'aquest 2022 encara és una incògnita.

També et pot interessar

stats