Samuel Lino: "Estic enfocat en el València, el meu cor està amb el club"

El jugador del València CF no ha volgut donar detalls del seu futur

El jugador del València CF, Samuel Lino
El jugador del València CF, Samuel Lino

El cap de setmana el València CF juga contra un dels equips més en forma del campionat. Tot i que en les últimes setmanes el FC Barcelona ha quedat pràcticament eliminat de la Champions League i va perdre contra el Reial Madrid, els dos últims resultats han millorat la imatge d'un equip que ara es presenta complicat de batre.

Abans del partit, ha parlat el jugador valencianista Samuel Lino, que ha dit que, tot i això, en el Barça també han de respectar el València perquè és un club gran.

L'afició està molt pendent del futur de Lino, cedit per l'Atlètic de Madrid i que està quallant una bona temporada a les ordes de Gattuso. No obstant això, el brasiler no ha volgut desvelar què passarà amb ell. "El meu cor només pensa en el València, estic enfocat en el València i ningú al club ha parlat amb mi. Després, en el futur, ja ho parlarem", ha assegurat.

Respecte de l'objectiu marcat per a la temporada, Lino s'ha remés a les paraules de Gattuso. "L'objectiu és arribar als 40 punts, després ja veurem", ha dit.

També et pot interessar

stats