Salvo esclata contra Meriton: "Lim, go home"

Amadeo Salvo va ser un dels impulsors de la candidatura de Peter Lim per a comprar el València
Amadeo Salvo va ser un dels impulsors de la candidatura de Peter Lim per a comprar el València

L'expresident del València i ara president de l'Eivissa, Amadeo Salvo, ha trencat el silenci per a criticar la gestió de Peter Lim i Meriton al front del club de Mestalla. Aquest és el seu comunicat en Twitter.

"Des del 2017 he estat en silenci amb l'esperança que finalment vosté, senyor Lim, poguera entendre i dirigir el València CF com cal o com hauria de ser dirigit, però com qualsevol valencianista observe que el menyspreu al nostre club cada dia és major.

"Després de les seues inacceptables declaracions en el Financial Times, ha fet vessar el meu got de profunda indignació. Aquestes declaracions reflecteixen la seua falta d'humanitat, ignorància, i amor pel seu club. Només una persona com vosté podria arribar a expressar que l'objectiu com a amo del València CF fora "fer networking". Ara entenem més sobre la seua nefasta gestió.

"Vosté no ha entés ni vol entendre res de com es construeix un club de futbol de la història i la grandesa del València CF, i no perquè ningú li ho haja explicat, sinó perquè el seu orgull i prepotència no li deixen veure el més bàsic, que és l'amor i el sentiment immaterial a una institució que està per damunt de tots els que l'estimem i l'hem custodiat, millor o pitjor, durant més de 100 anys.

"El 2014 vosté va adquirir el 70% d'una institució amb greus problemes econòmics, però s'oblida dir que era una institució plena de vida, d'il·lusió, unida i amb enormes ganes de créixer, que va confiar en vosté perquè el València poguera superar les seues dificultats. Recorda com va ser el seu compromís i el contracte que va signar? Jo recorde perfectament les seues paraules en la nostra reunió, recorde el seu vídeo del Nadal del 2015, recorde rodes de presa.... Ací recordem tot al que es va comprometre. On està la seua paraula i la seua dignitat? No sols em va mentir i enganyar a mi i els membres de la Fundació, ho va fer amb tot el valencianisme. El seu nivell és de tal magnitud que ha oblidat, o segurament no vol entendre, que un club es construeix primer des dels valors i la comunitat. Sense cuidar aquests dos pilars bàsics, res funciona.

"Els valencians no gestionem bé el club? Segurament en determinades èpoques no va ser la millor gestió, però sens dubte va anar infinitament millor que la seua. No sols cal analitzar els balanços i els resultats esportius (que són uns dels perores de la història) sinó que el respecte a l'afició i els seus valors no existeix. Aquesta és la seua bona gestió Sr. Lim? La dels pitjors balanços econòmics, fracassos esportius, i del pitjor sentiment i menyspreu a l'afició?

"Des que vaig eixir del club mai més he parlat amb vosté, però m'agradaria poder parlar una sola vegada més per a dir-li, simplement, adeu. Espere i desitge que siga molt prompte. Tinc un dubte. En les seues indignes declaracions en el Financial Times parla que es reuneix amb amos de clubs que són reis, xeics, empresaris i mafiosos, on s'enquadra vosté?

"Acabe amb una altra de les penoses declaracions que hem llegit en l'esmentat mitjà de comunicació on diu que "les coses més xicotetes (referint-se als aficionats) són les que generen el major mal de cap". Una vegada més, vosté confirma la seua total ignorància de com funciona el futbol i de com es gestió un club. La seua supèrbia, arrogància i egoisme han sigut un insult constant a la identitat i sentiment d'una comunitat sencera.

"De totes maneres, ací efectivament li donem tota la raó.... També els aficionats del València CF ens preguntem com un amo tan 'xicotet' ens pot generar un mal de cap tan gran.

"Amunt València!"

També et pot interessar

stats