Salvador Gomar, denunciat per malversació, prevaricació i apropiació indeguda

Els denunciants són els exdirectius de la Federació Enrique Ortolà i Juan Serrano, entre altres

El president de la Federació, Salvador Gomar
El president de la Federació, Salvador Gomar

El president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar, ha sigut denunciat davant de la Fiscalia Anticorrupció i la Direcció General d'Esports de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per malversació, prevaricació i apropiació indeguda.

Una denúncia presentada per exdirectius de l'organisme, entre els quals hi ha Enrique Ortolà i Juan Serrano.

Segons consta en la denúncia, acompanyada d'actes de nombroses assemblees i juntes, Gomar, que va arribar a la presidència el 2018, ha anat incrementant el seu sou gradualment sense el consentiment, suposadament, de la seua anterior directiva i assumint subvencions enviades des de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que en principi havien de ser destinades a professionalitzar les diferents àrees de les territorials.

Els denunciants recorden que Gomar ja es va augmentar el sou el 2019 fins als 112.526 euros anuals, quan Vicente Muñoz, anterior president, n'havia percebut 62.597. En aquest sentit, els denunciants recorden que divendres que ve l'actual president de la FFCV també sotmetrà a l'aprovació de l'assemblea un nou increment del seu sou, que passarà de 152.000 a 170.000 euros.

En la denúncia també consta que Gomar va ordenar el 31 de desembre del 2021 al departament de finances de la FFCV confeccionar-li una nòmina a favor seu per import 34.000 euros i procedir al seu pagament amb caràcter immediat, sense que s'autoritzara aquesta transferència d'acord amb els tràmits reglamentaris de la federació.

En aquest sentit, À Punt Mèdia ha pogut contactar amb fonts de la mateixa Federació Valenciana que han negat totes aquestes irregularitats.

També et pot interessar

stats