Salah en mans del fisioterapeuta castellonenc, Rubén Pons

Salah ha arribat hui a València i tot indica que Rubén Pons serà l'encarregat de tractar la lesió que va patir en la Champions.

Rubén Pons atén Salah en la final de la Champions | EFE
Rubén Pons atén Salah en la final de la Champions | EFE

Mohamed Salah es troba a la Comunitat Valenciana. Les càmeres han captat la imatge del davanter egipci del Liverpool quan arribava a l'aeroport de Manises. Tot indica que la finalitat d'aquest viatge es visitar el seu fisioterapeuta de confiança: el castellonenc Rubén Pons.

Rubén Pons, nascut a Benicàssim, forma part des del 2014 de l'equip mèdic del Liverpool. I en els últims dies havia transcendit que acompanyaria Salah al Mundial de Rússia per petició expressa del jugador. També  va estar amb ell en la final de la Champions que el Liverpool va pedre contra el Reial Madrid. Un partit en què el davanter es va lesionar al muscle després d'una acció amb Sergio Ramos.

Amb motiu de la final de la Lliga de Campions, À punt va entrevistar Rubén Pons i li vam preguntar sobre la relació que l'unia a Mohamed Salah. El fisioterapeuta de Benicàssim va explicar que la confiança és vital per a l'èxit de qualsevol tractament i que se sent orgullós de la relació que l'uneix a l'estrela del Liverpool.

Ara Rubén Pons torna a ser l'elegit per tractar Salah i retallar tant com siga possible els terminis de la recuperació perquè arribe, en les millors condicions possibles, al Mundial de Rússia. 

També et pot interessar

stats