El Saguntí guanya el derbi regional i entra en el play-off

El Mestalla guanya però encara no certifica la classificació al play-off

Imatge d'un jugador del Saguntí disputant una pilota

L'Atlètic Saguntí s'ha emportat el duel regional contra l'Alzira de Segona RFEF. L'equip del Camp de Morvedre ha derrotat el de la Ribera Alta per 1-0 i aconsegueix, d'aquesta forma, entrar en posicions de play-off. No obstant això, la seua situació depén del partit entre el Terrassa i el Badalona d'aquest diumenge que, en cas que guanye l'equip local el traurà d'aquest lloc de privilegi.

El Mestalla no certifica els play-off

D'altra banda, el València Mestalla també ha guanyat el partit de la jornada 30 de la Segona RFEF. El conjunt entrenat per Miguel Ángel Angulo ha superat l'Ebro per 3-2 amb un gol en els últims minuts de partit que el deixen més prop de certificar la seua participació en els play-off d'ascens a Primera RFEF.

Ho farà en cas de guanyar la pròxima setmana el Saguntí en un altre duel regional de la categoria.

Imatge de la victòria del Mestalla sobre l'Ebre

L'Hèrcules no pot passar de l'empat

L'Hèrcules no ha pogut superar el filial del Saragossa a la ciutat esportiva del club aragonés després d'aconseguir un valuós empat en l'últim minut de partit.

El Deportivo Aragón s'havia avançat en el minut 79 gràcies a un gol de Mellado, però Eimil, a les acaballes ha pogut marcar i deixar l'Hèrcules a dos punts de les posicions de play-off d'ascens que ara marca l'Atlètic Saguntí.