El Saguntí cau a zona de descens en la segona B

El Saguntí en perill i l'Ontinyent amb opcions de jugar la promoció d'ascens com també l'Elx i el Vila-real B.

L'Ontinyent amb opcions de jugar la promoció d'ascens
L'Ontinyent amb opcions de jugar la promoció d'ascens / Ontinyent Club de Futbol

L'Elx i el Vila-real B han estat tota la temporada seguint el Mallorca, el líder del grup. Ara, els tres jugaran els plaf-offs d'ascens, i aquesta segona plaça la pretenen tant el filial groguet com els il·licitans. Amb l'empat dels del Martínez Valero contra l'Hèrcules, en un clàssic del futbol alacantí sense passió, els il·licitans de moment s'han posat per davant. La diana de Jony avançava els elxans i la de Samuel Llorca posava la igualada a un en el marcador.     

El Vila-real perdia al Mini Estadi contra el Perelada per un contundent 0-3, i ara com ara ocupa la tercera posició.I per al quart lloc lluitarà l'Ontinyent. Un gol de Leonardo Miramar en l´últim sospir del partit contra el Llagostera els donava la victòria en terres gironines. En el marcador (1-2)  i 3 punts que fan que l'equip de la Vall d'Albaida arribe a l´última jornada amb possibilitats de jugar els play-offs d'ascens. Un Alcoià ja salvat serà el rival de l'Ontinyent al Clariano.  

I precisament els del Collao s'imposaven (3-1), a un Saguntí que ha caigut en el descens tot i que encara pot eixir del pou a pesar que no depenen d'ells. Els del Camp de Morvedre s'enfrontaran a casa contra el Cornellà, equip que vol quedar-se en la zona noble de la taula per disputar la promoció d'ascens. I a mitjan taula se situa un Mestalla que ha acomiadat la temporada a l'Antonio Puchades imposant-se al Sabadell per dos gols a zero. Kagin Lee i Fran Villalba anotaven les dianes.      

També et pot interessar

stats