Sabadell-Castelló: duel d’ascendits

Els alb-i-negres volen consolidar la bona ratxa de resultats.

Iago Índias disputa un baló aeri en l'últim partit de Copa del Rei davant el San Fernando
Iago Índias disputa un baló aeri en l'últim partit de Copa del Rei davant el San Fernando / Twitter: @CDCastellon

El Castelló juga aquest dissabte una altra final contra un altre rival directe, el Sabadell. Els dos conjunts, ascendits des de Segona Divisió B la temporada passada, van eixir de les posicions de descens la jornada anterior i s’han convertit en rivals directes.

Els alb-i-negres arriben després de derrotar amb contundència en lliga l’Albacete per 3 gols a 0 i de tornar a fer-ho en Copa del Rei per 0 gols a 2 contra el San Fernando gadità, cosa que li permetrà disputar la pròxima ronda.

Per la seua banda, el Sabadell arriba al partit després de derrotar fora de casa en lliga al Cartagena, un altre rival directe dels dos conjunts, i de guanyar en Copa del Rei al CD Eivissa per 0-2.

Per al partit, Óscar Cano tornarà a tindre disponibles els huit jugadors que va reservar en el partit de Copa i que va servir per a donar aire a altres no tan habituals com Paolo Fernández o Gus Ledes.

En el conjunt català destaca la figura de Nestor Querol. L’atacant, nascut a Castelló i format en les categories inferiors del club de la Plana, no és un fix en les alineacions del Sabadell, però sí que va ser important en l’últim partit contra el Cartagena tot i que va ser substituït en la segona part.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 16:00 hores, amb Jordi Sanchis, i la narració de Dani Hermosilla.

També et pot interessar

stats