La selecció rep Janssen o Pfizer en funció de cada jugador

Després d'unes dures negociacions de Luis Rubiales amb Sanitat, s'administrarà finalment la de Janssen, excepte per als que hagen passat el coronavirus, que rebran la vacuna de Pfizer

Pau Torres, jugador del Vila-real, rep la vacuna contra la Covid-19 a Las Rozas
Pau Torres, jugador del Vila-real, rep la vacuna contra la Covid-19 a Las Rozas / Twitter: @SeFutbol

Els jugadors de la selecció espanyola de futbol ja han rebut la seua vacuna contra el Covid-19 a Las Rozas. Segons va confirmar dijous la Federació, s'ha administrat finalment la dosi en funció de la situació de cada membre de l'expedició espanyola: s'administrarà la vacuna de Janssen en la majoria excepte per als que hagen passat el coronavirus, que rebran la vacuna de Pfizer.

Gerard Moreno, jugador del Vila-real, rep la vacuna contra la Covid-19 a Las Rozas
Gerard Moreno, jugador del Vila-real, rep la vacuna contra la Covid-19 a Las Rozas / RFEF

Membres de la Unitat de Seguretat de l'Hospital Central de la Defensa s'han desplaçat a la Ciutat del Futbol per a administrar els vials indicats. L'objectiu que es pretén és que, amb aquesta dosi, estiga completa la pauta de vacunació per a tots els membres de la selecció.

Este aspecte ha sigut al llarg del dia el principal punt de discòrdia entre la RFEF i el Ministeri de Sanitat. Luis Rubiales, després de moltes hores de negociació ha aconseguit el que volia, que la vacunació fora amb Janssen.

Torna Diego Llorente

Diego Llorente s'ha reincorporat a la concentració de la selecció a Las Rozas. El central del Leeds United ha donat negatiu en les tres últimes proves PCR.

També et pot interessar

stats