Rubiales: "Hem intentat fer el millor per als nostres jugadors amb el degut respecte al govern"

El president de la Federació de Futbol, Luis Rubiales
El president de la Federació de Futbol, Luis Rubiales

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha explicat que han "intentat fer el millor en tot moment" per als jugadors de la selecció "amb el degut respecte i lleialtat" a les institucions espanyoles, i ha afegit que "és fonamental que hi haja una segona bambolla" de jugadors seleccionables davant de l'amenaça de possibles nous positius per Covid-19.

Després del positiu del capità de la selecció Sergio Busquets, que ha posat en alerta tot l'equip nacional, el president va explicar que "els següents passos són continuar complint els protocols mèdics, tant de la UEFA com del Ministeri".

Respecte al degoteig de jugadors que s'estan incorporant a la selecció, ha assegurat que segurament serà pel tema de la dificultat de contactar-los, ja que molts podrien estar de vacances. I ha matisat que "és fonamental que hi haja aquesta segona bambolla perquè en cas que no puguem comptar amb tots els jugadors que ja estan concentrats caldrà recórrer a uns altres", va explicar.

Finalment, sobre el partit d'aquest dimarts contra Lituània, que Espanya disputarà íntegrament amb jugadors de la sub-21, ha indicat que "es juga per diversos motius". D'una banda, per respecte a la selecció contrària i segon perquè el calendari està per a complir-lo i hi ha possibilitats de fer-lo amb garanties i jugadors.

També et pot interessar

stats