Rubiales demana arxivar el seu cas

Acusa la Fiscalia d'instigar Jenni Hermoso a denunciar per la repercussió pública dels fets

L'expresident de la RFEF, Luis Rubiales
L'expresident de l'RFEF, Luis Rubiales

L'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha demanat al jutge de l'Audiència Nacional que investiga el bes que li va donar a Jenni Hermoso en la final del Mundial a Austràlia l'arxivament de la causa per agressió sexual i coaccions. A més, arremet contra la Fiscalia per promoure que la jugadora el denunciara.

En un escrit al titular del jutjat central d'instrucció número 1 de l'Audiència Nacional, Francisco de Jorge, la defensa de Rubiales considera que s'ha de decretar el sobreseïment de la causa perquè no ha quedat acreditat que els fets denunciats siguen constitutius de "cap delicte".

Per a acordar l'arxiu, l'advocada de Rubiales, Olga Tubau, demana al magistrat que tinga en compte que el desig manifestat per Hermoso de denunciar a Rubiales per agressió sexual, després d'haver sigut citada a declarar per la Fiscalia, "podria respondre en realitat a la prèvia voluntat social o pública de persecució del fet, que ella acaba assumint".

"La decisió de denunciar de la senyora Hermoso no és espontània ni es produeix immediatament després dels fets, sinó que respon a un requeriment exprés de la Fiscalia, que obliga a un pronunciament en un sentit o l'altre, en un clima d'enorme repercussió pública dels fets i de repulsa social, política i mediàtica a l'acte ja àmpliament manifestat", exposa Tubau.

També et pot interessar

stats