Rubén Torrecilla, nou tècnic del Castelló

Amb una curta experiència a banquetes de primer nivell, aterra a la capital de la Plana després de quatre temporades en el Granada

Imatge de  Rubén Torrecilla distribuïda pel club
Imatge de Rubén Torrecilla distribuïda pel club / CE Castelló

A només tres dies d'arrancar la pretemporada, el CE Castelló ha anunciat la contractació de Rubén Torrecilla com a tècnic per a la temporada del centenari. L'entrenador extremeny és bon coneixedor de l'entitat alb-i-negra, ja que va ser jugador entre 2004 i 2006, quan es va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió.

Torrecilla, amb una curta experiència a banquetes de primer nivell, aterra a la capital de la Plana després de quatre temporades en el Granada, on va dirigir equips de la base nassarita i va ocupar la banqueta del primer equip a LaLiga Santander durant només cinc partits de forma interina.

Dilluns, l'equip de Castàlia començarà amb les proves mèdiques amb només una única cara nova: Manu Sánchez. La pretemporada arriba carregada de treball i amb cinc amistosos confirmats, entre ells, el Partit del Centenari del dimecres 3 d'agost contra el València CF.

El nou tècnic orellut tindrà sis setmanes per a preparar l'inici de la competició al grup dos de la Primera RFEF, on coincidirà amb altres quatre equips valencians: l'Alcoià, l'Eldenc, l'Intercity i La Nucia.

També et pot interessar

stats