Rubén Baraja: "La sanció és injusta i desproporcionada"

El tècnic del València ha assegurat que no s'assenyale l'afició del club o de Mestalla amb qualificatius que no la representen

El tècnic del València, Rubén Baraja
El tècnic del València, Rubén Baraja

El tècnic del València, Rubén Baraja, ha parlat abans del partit contra el Mallorca del tema Vinícius i especialment de la sanció al club. Baraja considera la sanció de cinc partits sense la graderia Mario Alberto Kempes com a "injusta i desproporcionada".

L'entrenador ha començat la roda de premsa amb una declaració en què ha condemnat tot el que va succeir a Mestalla en el partit contra el Reial Madrid diumenge. "Estic i estem completament en contra del racisme, com a club, històricament hem tingut i tenim jugadors de raça negra en el nostre equip i els hem volgut i respectat com a persones per damunt de tot", ha dit.

Baraja ha continuat defensant l'afició per tot el que s'ha dit d'aquesta: "No permetré que a l'afició i a Mestalla se la title amb qualificatius que no representem. Com a club i com a afició ens rebel·lem contra aquells que ens han acusat de ser el que no som", ha matisat.

Després d'açò, Baraja no ha volgut fer més declaracions sobre això i només ha volgut parlar únicament sobre el partit que tenen dijous. En aquest sentit, considera que estan centrats en el Mallorca i que seria el camí per tractar d'aconseguir, d'una forma per totes, la tan anhelada permanència.

També et pot interessar

stats