Rubén Baraja: "La Reial Societat és un model a seguir"

El tècnic del València ha elogiat el conjunt basc abans del duel d'aquest dimecres

Rubén Baraja: "La Reial Societat és un model a seguir"

València i Reial Societat s'enfronten aquest dimecres en partit de la setena jornada de lliga a Mestalla. El conjunt valencianista arriba en un gran moment de forma en la sisena plaça amb 10 punts dels 18 disputats.

No obstant això, el seu rival no arriba molt pitjor. El conjunt basc és huité amb un punt menys i amb el clar objectiu de classificar-se per a competició europea per a la pròxima temporada. En aquest sentit, el tècnic valencianista ha elogiat el club, del que ha dit que és "un model a seguir". Baraja ha dit que té un gran model de gestió, d'inversió, amb una gran direcció esportiva i amb un bon entrenador.

Baraja també ha parlat sobre els nous fitxatges de l'equip com ara Amallah o Iaremtxuk. L'ucraïnés encara no ha debutat amb el conjunt valencianista, però sí que ha estat convocat amb la seua selecció. Tot i això, ho considera positiu perquè pot agafar ritme de competició. Sobre el marroquí, el tècnic de Valladolid ha assegurat que s'està adaptant i que, a poc a poc, podrà anar jugant més minuts.

També et pot interessar

stats