Rubén Baraja, nou entrenador del València CF

Carlos Marchena també s'incorpora al club dins del seu cos tècnic

Rubén Baraja, nou tècnic del València CF
Rubén Baraja, nou tècnic del València CF

El València CF ha anunciat que Rubén Baraja és el nou entrenador del conjunt de Mestalla fins a final de temporada. El tècnic de Valladolid, que estava sense equip des que va finalitzar el seu contracte amb el Saragossa l'any 2020, tornarà al conjunt valencianista per a intentar millorar la situació esportiva del club.

Baraja va ser jugador del València entre el 1999 i el 2010 quan es va retirar. En aquesta etapa va guanyar dues Lligues, una Copa del Rei, una Copa de la UEFA i una Supercopa d'Europa i va jugar un total de 263 partits oficials amb l'equip de Mestalla.

Baraja no compta amb un gran historial com a entrenador. Ha dirigit a equips com l'Elx, el Rayo Vallecano o el Saragossa, tots en categories inferiors, i aquesta serà la seua primera etapa en la banqueta d'un equip de Primera Divisió.

El València CF també ha anunciat la incorporació de Carlos Marchena dins del seu cos tècnic i ha agraït a Voro la seua implicació al capdavant de la banqueta valencianista en els partits que ha dirigit en aquesta huitena etapa.

També et pot interessar

stats