Rubén Baraja: "Necessitem el suport de Mestalla i la gent ho sap"

El tècnic del València ha encoratjat l'afició a ser calorosa amb l'equip

El tècnic del València CF, Rubén Baraja
El tècnic del València CF, Rubén Baraja

Segon partit del València CF de Rubén Baraja. El tècnic de Valladolid afronta el joc amb la urgència d'un equip en greu crisi i amb la necessitat de sumar forces per a intentar eixir, tan prompte com es puga, de les posicions de descens.

Per això, Baraja ha apel·lat a la fortalesa de Mestalla i de la seua afició per tal que animen i s'entreguen als jugadors. "La gent que va al partit sap quina és la nostra prioritat, saben que quan arriba el partit, nosaltres els necessitem. Necessitem el suport de Mestalla, i en acabar-se el partit, es poden manifestar com vulguen", ha expressat Baraja. A més, el tècnic ha recordat la seua etapa de jugador: "Jo voldria ensenyar als meus jugadors el que és Mestalla quan la gent anima", ha matisat.

En el joc d'aquest dissabte, el rival no serà el més fàcil. La Reial Societat arriba tercera, lluitant per a classificar-se per a la Champions League i amb una davantera en molt bon estat de forma, tot el contrari que en l'equip valencianista, que com ha dit el seu entrenador, no podrà comptar amb Cavani, Marcos André, Nico i el seu gran capità: José Gayà.

Baraja també ha explicat quin considera que és un dels punts principals en els quals l'equip ha de millorar. En aquest sentit, ha orientat la seua resposta cap a les accions a baló parat, en les quals ha afirmat que han de ser més contundents.

En definitiva, és la segona prova de foc de les setze que els queden per a tractar de redreçar la situació.

També et pot interessar

stats