Ronaldo i Sancho posen el Vila-real en un problema

L'eixida de Bruno Fernandes ha sigut clau en el joc de l'equip anglés

Ronaldo celebra el primer gol del Manchester United
Ronaldo celebra el primer gol del Manchester United / Biel Aliño (Efe)

El Vila-real no ha pogut superar un Manchester United que ha sigut més efectiu de cara a porteria. Un 0 a 2 que posa en problemas el submarí i que obliga a guanyar a Itàlia en l'última jornada de la fase de grups, si vol estar en huitens de final.

En la primera part, el Vila-real ha sigut molt millor, amb ocasions i domini del joc, però s'ha trobat una i una altra vegada amb les mans de David de Gea, que s'estirava i s'estirava, i ho parava tot.

De fet, la millor ocasió dels anglesos ha sigut una rematada de cap de Cristiano Ronaldo, que ha parat Rulli sense problemes.

La segona part ha començat igual, però l'entrada en el joc del portugués Bruno Fernandes ha sigut clau. El Manchester s'ha estirat, ha pressionat millor i ha triangulat millor en cap contrari.

De fet, d'una pressió alta ha arribat el primer gol de l'equip mancunià. Capoué no ha estat tens i la pilota li ha caigut als peus a Cristiano Ronaldo, que no ha perdonat i ha batut per dalt Rulli, que havia eixit a jugar el baló.

Incapaç en els últims minuts, el Vila-real només ha pogut veure com encaixava el segon de mans de Jadon Sancho, que ha rebut a la frontal i ha fet un xut fort que ha pegat al pal i davant del qual Rulli no ha pogut fer res.