Roig recupera Calleja per a la banqueta del Villarreal

Fernando Roig admet que recuperar Javier Calleja com a entrenador del Villarreal és una decisió personal

Calleja torna a ser l'entrenador del Villarreal
Calleja torna a ser l'entrenador del Villarreal
29 de gener 2019 - 19:22

Javier Calleja torna a ser l'entrenador del primer equip del Villareal CF. Així ho ha comunicat el mateix president del club, Fernando Roig, qui admet que la decisió és seua, personal, i, per tant, assumeix "totes les responsabilitats". El tècnic madrileny torna a la banqueta grogueta fins al final de temporada.

Calleja va ser acomiadat al desembre després de 21 partits, amb quatre victòries, 10 empats i 7 derrotes, i deixar l'equip en la zona perillosa de la taula classificatòria. Per a Roig, recuperar el tècnic no significa admetre que la seua destitució va ser una errada: "Va ser una decisió presa per la situació d'aquell moment. Calleja està encantat de tornar i està implicat", afirma el president, si bé "espere que haja aprés de les errades perquè li servisca en aquesta segona etapa i que el nivell d'exigència siga alt. Si no és així no aconseguirem res".

Preguntat pel motiu que l’ha dut a apostar pel mateix entrenador d'abans, Roig ha precisat: "Un altre entrenador haguera necessitat temps i partits per a adaptar-se i no estem per a perdre ni un minut".

El president també ha llançat un missatge dirigit als jugadors: "Hem de canviar tots, cal canviar l'actitud. Els jugadors han de canviar, tots. Encara no he parlat amb ells, però ho faré. És moment de ser més empresari que polític, és moment de fer més coses i parlar menys".

Fernando Roig confia a eixir de la situació actual i ha demanat el suport de l'afició.

També et pot interessar

stats