Roger rescata un punt contra el Valladolid en el retorn de Bardhi (2-2)

El Llevant s'ha avançat amb un gran gol de Dani Gómez, però Alcaraz i Óscar Plano han capgirat el marcador.

El davanter del Llevant, Roger Martí, celebra el gol de l'empat
El davanter del Llevant, Roger Martí, celebra el gol de l'empat / Efe.

El Llevant i el Valladolid han empatat en l'inici de la segona volta de la Lliga i es mantenen en la zona tranquil·la de la classificació. L'equip granota s'ha avançat en el marcador, però ha vist com li han capgirat el resultat i, a falta de deu minuts per al final, Roger ha rescatat un punt per al seu equip.

Cap dels dos equips ha pogut avançar-se en el marcador abans del descans. La primera part ha sigut molt igualada i a penes hi ha hagut ocasions de gol. Per això els porters dels dos equips quasi no han hagut d'intervindre. Els gols han arribat després de passar pels vestidors.

Primer s'ha avançat el Llevant, amb una potent arrancada de Jorge de Frutos per la banda dreta, que ha deixat arrere el seu marcador, i ha assistit Dani Gómez perquè, amb un toc suau amb l'interior, fera el primer. Un gol entre dos joves fitxats en el passat mercat d'estiu al Reial Madrid i que comencen a consolidar-se en l'onze granota. De Frutos s'ha retirat lesionat en notar-se una punxada a la cuixa després de la galopada.

El Llevant ha aprofitat l'eufòria del gol i ha pogut sentenciar el partit, però el Valladolid no estava mort. En una jugada aïllada, després d'una pèrdua de baló de Malsa en camp propi, el equip castellà l'ha recuperat i, amb un tir potent de Rubén Alcaraz, ha fet l'empat. I només cinc minuts després, ha arribat el segon gol de l'equip de Sergio González. El mitjapunta Óscar Plano ha rebut a la frontal un centre d'Hervías i no ha perdonat, ajudat pel rebuig d'un jugador granota.

Però, estant a deu minuts del final del partit, encara faltaven dos notícies positives per al Llevant. Primer, Roger, el davanter de Torrent, ha eixit i ha fet l'empat, resultat que ha sigut definitiu, i s'ha convertit en el màxim golejador del seu equip. I just després, ha arribat la tornada del macedoni Enis Bardhi, que no jugava des de feia dos mesos per una hèrnia discal.

També et pot interessar

stats