Rodríguez Uribes: "No vacunem els futbolistes, vacunem la selecció espanyola"

El ministre de Cultura i Esports ha justificat així l'excepció que es farà als participants en l'Eurocopa

El ministre de Cultura i Esport, josé Manuel Rodríguez Uribes
El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes

José Manuel Rodríguez Uribes, ministre de Cultura i Esports, ha afirmat que no es "vacuna futbolistes, sinó la selecció espanyola", justificant l'"excepció" que es farà amb els participants en l'Eurocopa.

"Em van plantejar la qüestió, ho vaig parlar amb la ministra i s'ha fet en els temps que tenim", ha explicat en una entrevista a la Cadena Ser.

Rodríguez Uribes assegura que aquesta decisió es deu, principalment, al fet que aquests jugadors "ens representen la setmana que ve en una competició de màxim nivell".

Per a Uribes "el país entén que han d'anar amb les màximes garanties. No té a veure amb saltar-se res. És l'excepció a la norma general", tot i que ha afirmat que és una decisió que encara ha de passar pel Comité de Salut Pública que ho debat aquest dimarts.

El màxim dirigent de l'esport espanyol va confirmar que "la petició és del divendres i és anterior al positiu de Busquets, que és el 7 de juny. Ho vam fer amb la intenció de vacunar aquesta setmana i ara han de decidir quina vacuna posar", ha afirmat.

També et pot interessar

stats