Rodríguez Ortega: "Competirem contra el millor Reial Madrid"

El segon entrenador de l'Elx estarà aquest dijous a la banqueta per l'absència per covid de Francisco

El segon tècnic de l'Elx, José Manuel Rodríguez Ortega
El segon tècnic de l'Elx, José Manuel Rodríguez Ortega

L'Elx s'enfronta aquest dijous al Reial Madrid en el partit de huitens de la Copa del Rei per un lloc entre els huit millors de la competició. A la banqueta estarà el segon entrenador, José Manuel Rodríguez Ortega, a causa de la baixa per covid-19 de Francisco.

Ortega és, per tant, qui ha fet la roda de premsa prèvia al partit davant dels mitjans de comunicació. El tècnic d'Almeria assegura que li posaran "les coses molt difícils al Reial Madrid" i que l'equip que traga "competirà al 100% contra l'equip de la capital".

No obstant això, l'entrenador de l'Elx sap que tindran davant un dels millors equips del món, actual campió de la Supercopa d'Espanya i que es troba en un gran moment de forma. Precisament la competició jugada fa pocs dies a l'Aràbia Saudita podria ser una excusa per a notar el cansament dels jugadors, tot i això, Ortega assegura que esperaran que arribe "el millor Reial Madrid", però apel·la a la força del Martínez Valero i dels aficionats per a poder fer pressió sobre els jugadors.

També et pot interessar

stats