Rodrigo certifica la classificació per a jugar l'Eurocopa

Espanya empata a 1 davant Suècia i aconsegueix la classificació per a jugar l'Eurocopa gràcies al gol de Rodrigo Moreno en el minut 91.

Rodrigo celebra el gol
Rodrigo celebra el gol / Reuters

Un gol de Rodrigo Moreno en el minut 91 ha servit per a assegurar la presència de la selecció espanyola en la pròxima Eurocopa. A Espanya li feia falta sumar almenys un empat davant Suècia i ho ha aconseguit amb el definitiu empat a 1, aconseguit in extremis i després de patir davant una seriosa selecció sueca que, al llarg de molts minuts, ha posat contra les cordes al conjunt de Robert Moreno. El tècnic ha reaccionat a temps i els canvis que ha fet des de la banqueta han donat els seus fruits.

L'encontre ha començat amb un onze inicial amb sis canvis respecte al partit contra Noruega. De Gea recuperava la titularitat en la porteria, Busquets es quedava a la banqueta i Gerard Moreno tenia l'oportunitat de debutar amb l'absoluta.

Precisament, en el minut 19, ha tingut el davanter del Villarreal l'oportunitat d'obrir el marcador amb una bona rematada de cap. Era, fins a aquest moment, l'ocasió més clara de la selecció, juntament amb una anterior de Thiago.

La resposta de Suècia s'ha produït en el minut 26 amb un tir llunyà de Lustig amb bona resposta de De Gea. Sis minuts més tard, David de Gea tornava a treballar de valent per a traure una rematada de cap de Quasion que entrava directa per l'escaire. Eren minuts de dificultats per a la selecció espanyola, amb molts problemes per a traure el baló des de la defensa. El domini local ha sigut la nota predominant fins que l'àrbitre ha posat el punt final a la primera part. Un respir per als de Robert Moreno.

La segona part, però, ha començat igual o pitjor. De fet, quatre minuts després de la represa, ha vingut el gol local. De Gea, evitava el gol en dos ocasions, però ja no podia parar la rematada de Berg amb el cap i damunt de la mateixa línia de gol.

La selecció espanyola necessitava revulsius, i Robert Moreno mirava a la banqueta. Eixien a calfar Navas i Rodrigo Moreno. Així i tot, el primer canvi no ha sigut el desitjat. En el minut 59, De Gea, fins a eixe moment el millor del partit, s'ha retirat lesionat i ha entrat Kepa. Al minut 65 sí que ha entrat Rodrigo Moreno per Thiago i en el 80 Navas substituïa Carvajal. Dos canvis que han resultat providencials.

Navas ha donat més verticalitat per la banda i Rodrigo Moreno ha sigut l'encarregat de fer el gol que val estar entre els millors equips del continent. Un gol que ha arribat en el minut 91, després d'una treta des del córner i espentant un baló que venia rematat per Fabián. Un gol que certifica la classificació per a jugar l'Eurocopa.

També et pot interessar

stats