Bordalás: “Ens acusen de coses que no són certes, som l’equip que més faltes rep”

L’entrenador del València diu que les declaracions de Manuel Pellegrini, criticant el joc valencianista, falten el respecte al club. 

Bordalás, durant la roda de premsa prèvia a la final de Copa
Bordalás, durant la roda de premsa prèvia a la final de Copa / Julio Muñoz (Efe)

L’entrenador del València, José Bordalás, ha comparegut davant els mitjans de comunicació abans de la final de la Copa del Rei contra el Reial Betis que es disputa aquest dissabte a Sevilla. El tècnic alacantí s’ha defés dels atacs rebuts per part del club andalús i ha assegurat que se’ls acusa de coses que no són certes: “Som l’equip que més faltes rep”.

Bordalás feia al·lusió a unes declaracions de l’entrenador bètic, Manuel Pellegrini, en què assegurava que esperava un partit amb moltes interrupcions i que no poden caure “en les provocacions i en els colps del València”, acusant l’equip blanc-i-negre d’antiesportiu. “Són unes paraules irrespectuoses i fora de lloc i es falta el respecte al club, amb l’objectiu d’intentar condicionar”, ha reivindicat l’entrenador alacantí. 

Respecte al partit, Bordalás ha dit que arriben molt motivats per la resposta que està tenint l’afició amb l’equip, tal com s’ha reflectit abans de l’eixida de l’equip de l’aeroport de Manises. “Serà una final complicada contra un rival com el Betis, que està en una gran temporada amb una plantilla increïble i que, quasi, quasi, juga com a local”. L’entrenador valencianista també ha apuntat que està convençut que Gabriel Paulista podrà jugar la final. De fet, el central ha participat en l’última sessió prèvia al partit.

Gayà: “Ens juguem tota la temporada en aquesta final”

José Luis Gayà, ha parlat a continuació del seu tècnic i ha assegurat que es juguen tota la temporada en aquesta final. El capità del València ha admés que no li molesta que els bètics porten el cartell de favorits, encara que preveu un partit igualat. 

Gayà també s’ha referit a les polèmiques paraules de Pellegrini: “No té sentit parlar d’una cosa que no ha succeït, però em tem que si guanyem serà perquè som un equip antiesportiu i si perdem serà perquè el Betis ha jugat bé”.El capità ha explicat que alçar la Copa seria “un somni” i no ha volgut pronunciar-se sobre l’arbitratge.

També et pot interessar

stats