Rocha confirma la continuïtat de Luis de la Fuente

El president interí de la RFEF ha anunciat una reunió pròxima amb Jorge Vilda, seleccionador femení

Pedro Rocha, en una imatge d'arxiu
Pedro Rocha, en una imatge d'arxiu / Oto Marabel (Agència Efe)

El president interí de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Pedro Rocha, ha assegurat que el lloc del seleccionador absolut masculí, Luis de la Fuente, està totalment assegurat i que amb el tècnic de la selecció femenina, Jorge Vilda, té previst reunir-se la setmana que ve.

"Té tot el suport de tots els membres de la RFEF, és un treballador que està fent-ho de meravella", ha dit Rocha sobre De la Fuente, que aquest divendres oferirà la llista de convocats per als partits contra Geòrgia i Xipre de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2024.

El també president de la Federació Extremenya de Futbol ha viatjat a Mònaco per a assistir al sorteig de la Lliga de Campions aquesta vesprada i des d'allí ha indicat la reunió amb Vilda: "Quan tinguem una reunió, la setmana que ve, a veure les parts què decideixen. Primer cal escoltar i parlar que és l'important, que no ho hem fet encara".

El nou responsable federatiu ha confirmat que no ha parlat en aquests dies amb Luis Rubiales, suspés temporalment per la FIFA durant 90 dies des de diumenge passat, i assenyala que en aquests moments l'RFEF com a "institució necessita molta tranquil·litat i molta faena".

També et pot interessar

stats