Rivals russos per al València i el Villarreal en l’Europe League

El València obrirà l'eliminatòria a casa contra el Krasnodar, i el Villarreal CF ho farà a Rússia contra el Zenit.

EFE
EFE / Martial Trezzini

El València i el Villarreal jugaran contra el primer i el segon classificats de la lliga russa. Mestalla obrirà l'eliminatòria contra el Krasnodar el 7 de març, mentre que el conjunt groguet viatjarà primer a Rússia per a enfrontar-se el Zenit.

Són dos equips amb aficions molt radicals, sobretot la del Krasnodar, que el passat desembre ja provocaren aldarulls a Sevilla en l'enfrontament d'aquests dos equips en la fase de grups d'aquesta competició.

La lliga russa està aturada des de novembre i no reprendrà la competició fins al 3 de març, només uns dies abans dels enfrontaments de la UEFA Europe League.

València-Krasnodar

El jove Ivan Ignatyev, amb només 20 anys i 12 gols, o l'esquerrà Suleymanov, amb 19 anys, són dos dels jugadors més perillosos del Krasnodar, equip que per a estar en el sorteig de huitens de final ha eliminat el Bayern Leverkusen pel valor doble del gol en el partit de tornada.

En la primera fase, el conjunt rus va jugar contra el Sevilla, Standard de Lieja i Akhisar Belediyespor, i es va classificar segon de grup amb 12 punts, els mateixos que l'equip andalús, que va encapçalar el grup.

Zenit-Villarreal

L'estadi de la Ceràmica pot ser clau per a la classificació del Villarreal CF per als quarts de final de la UEFA Europe League, ja que el conjunt groguet inicia l'eliminatòria de quarts a Rússia, i la tornada serà a casa.

El conjunt groguet ha quedat emparellat amb el líder del futbol rus. Un equip que ja va eliminar als ara homes de Calleja l'any 2008 en els setzens de final d'aquesta competició després de perdre 1-0 en el partit disputat al Saint-Petersburg Stadium i guanyar a casa 2-1 amb gols de Tomasson i Guillen Franco.

Els partits de tornada es disputaran el 14 de març.

Emparellaments dels huitens de final de la UEFA Europe League

També et pot interessar

stats