Riquelme: "Mai més he tornat a veure el penal de la semifinal de Champions de 2006"

Cinc estreles groguetes han recordat el partit i han analitzat el del pròxim dijous de semifinals d'Europa League

Exjugadors del Vila-real parlen de la semifinal de Champions de l'any 2006
Xavier Rubert
27 d'abril 2021 - 15:30

La ferida que va deixar el partit de semifinals de Champions League de l'any 2006 a Vila-real encara continua oberta. Diversos exjugadors, com Riquelme, Arruabarrena, Forlán, Senna o Pirès, que encara es trobava a l'equip anglés, han recordat, via telemàtica, aquell partit del qual ara s'han complit quinze anys.

Un duel clau en la història del Vila-real que va acabar en unes llàgrimes no oblidades, més encara tenint en compte la il·lusió que havia despertat la semifinal contra l'Arsenal, amb rius de groguets animant el submarí pels carrers de la ciutat.

Una il·lusió que estava carregada d'esperança en un partit que va ser dominat pel Vila-real contra un Arsenal ple de supèrbia. De fet, Pirès ha explicat que no podia ser que perderen en un lloc que "ningú sabia on estava".

Però el pitjor moment va arribar des del punt de penal. Un cara a cara entre Riquelme i el porter alemany Lehmann, amb el 0 a 0 en el marcador i la derrota per la mínima de l'anada, que obria la possibilitat de la pròrroga. Però el destí és capritxós i l'error va ser fatal. L'argentí, de fet, ha assegurat que no ha tornat a veure ni el penal ni el partit mai més, però Pirès aclareix que el penal "no el va fallar Riquelme, sinó que el va parar Lehmann" i reconeix que si el Vila-real haguera marcat aquell penal, l'Arsenal s'hauria enfonsat.

Aquest dijous, el Vila-real tindrà la possibilitat de llimar les asprors davant el mateix equip i també en unes semifinals europees.

També et pot interessar

stats