Al Rihla, el baló oficial del Mundial de Qatar

Al Rihla, el baló oficial del Mundial de Qatar
Al Rihla, el baló oficial del Mundial de Qatar

La FIFA ha presentat el baló oficial per al Mundial de Qatar 2022 que es disputarà entre els mesos de novembre i desembre.

La pilota s'anomena Al Rihla i té tonalitats blaves, roges i grogues que asseguren que s'inspiren en la cultura, l'arquitectura, les emblemàtiques embarcacions i la bandera de Qatar.

A més, el fabricant Adidas també ha explicat en la presentació que "es desplaça per l'aire més ràpid que cap altre esfèric en la història del torneig".

El Mundial de Qatar començarà el pròxim dia 21 de novembre en un partit que enfrontarà la selecció de Qatar contra una altra encara per determinar.

Aquest divendres es coneixeran els grups i el calendari dels partits, tot i que encara no se sabrà totes les seleccions classificades fins que es jugue la fase de repesca al mes de juny. El que sí que es coneix és que la selecció espanyola serà cap de sèrie i no podrà enfrontar-se en la primera ronda a cap dels altres combinats que també són caps de sèrie, entre els quals estan Portugal, França, el Brasil, l'Argentina, Bèlgica, Qatar, i Anglaterra.

També et pot interessar

stats