Ribó anuncia el 15 de maig de 2021 com a data perquè el València CF complisca les obligacions amb el nou Mestalla

L'alcalde ha assegurat que en cas que no ho faça aplicaran la reglamentació: “substitució o caducitat de l'ATE”.

L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat aquest divendres que el termini perquè el promotor, és a dir, el València Club de Futbol, complisca les seues obligacions amb el nou estadi de Mestalla i el projecte que l'envolta finalitzarà el 15 de maig de 2021.

En la roda de premsa convocada en la Sala de Cristall de l'ajuntament de la capital, l'alcalde ha assegurat que si el València CF continua sense donar senyals i sense reprendre les obres, aplicaran la reglamentació. A partir d'eixe moment, les possibilitats són dos: "d'una banda la substitució; i d'una altra la caducitat de l'ATE".

Ribó ha explicat que aquest dijous va tindre una reunió amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, en la qual van arribar a la conclusió que no es podria prorrogar més aquesta situació. "Jo no posaré línies roges, però hi ha línies roges", referint-se a la llei que marca la finalització de l'ATE. "Exigim a la propietat un pas concret. No prorrogarem l'ATE i la llei determina que si el promotor incompleix, suposa el canvi o la caducitat", ha sentenciat.

A més, l'edil ha aclarit que s'estan posant seriosos per a "garantir els drets dels milers i milers d'aficionats del València CF", a qui els ha demanat que entenguen la postura del consistori respecte d'aquest tema.

De fet, Ribó ha volgut remarcar que estudiaran les diverses possibilitats que hi ha sempre "en funció dels interessos dels aficionats i de la ciutat" un fet, que "si coincideix amb la directiva del València CF" molt millor.

Precisament, l'edil ha explicat que hi ha una plataforma, no ha dit el nom, que li ha sol·licitat una reunió per a tractar el tema, fet que l'ha entusiasmat. "Tinc molt d'interés a entrevistar-me amb ells", ha aclarit.

També et pot interessar

stats