La RFEF iguala les condicions econòmiques de les seleccions femenina i masculina

 Les jugadores rebran un percentatge dels patrocinis que arriben al combinat espanyol a partir d'ara

El president de la RFEF i les capitanes de la selecció espanyola han firmat l'acord de primes i drets d'imatge per als pròxims anys
El president de la RFEF i les capitanes de la selecció espanyola han firmat l'acord de primes i drets d'imatge per als pròxims anys / Twitter: @SeFutbol

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat aquest dimarts un acord pel qual s'igualen les condicions econòmiques de les seleccions absolutes femenina i masculina.

La igualtat salarial s'ha escenificat en un acte celebrat a la Ciutat del Futbol de Las Rozas al qual ha acudit el president de l'organisme, Luis Rubiales, i les integrants de la selecció femenina que estan allí concentrades per a preparar l'Eurocopa que es disputarà aquest estiu a Anglaterra.

La notícia no deixa de ser cridanera però té truc. Per l'Eurocopa d'aquest estiu, es repartiran en premis fins a 16 milions. En l'Eurocopa masculina, els equips en van cobrar 371. Una diferència més que notable, però un pas avant que ha sigut ben rebut per les internacionals.

També et pot interessar

stats