La RFEF anuncia que es persona en el cas Negreira

Assegura que està col·laborant amb les autoritats competents

Imatge de l'àrbitre Negreira
Imatge de l'àrbitre Negreira

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat que s'ha personat en el procediment, "una vegada admesa a tràmit pel jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona la denúncia de la Fiscalia pels pagaments del FC Barcelona a l'exvicepresident del Comité Tècnic d'Àrbitres, José María Enríquez Negreira".

En una nota oficial la Federació informa que "ha remés al director d'Integritat de la UEFA l'informe del departament d'Integritat de la Federació i tota la documentació que li dona manteniment a l'escrit".

Aquesta afirma que "està col·laborant des del primer moment amb les autoritats competents per a facilitar al màxim el treball a la investigació sobre aquests fets que són anteriors a l'actual equip de gestió", aclareix.

"La UEFA", afig la nota, "també ha sigut informada de la personació en el jutjat per part de la RFEF. Al mateix temps, s'ha traslladat al CSD, amb còpia al FC Barcelona i al CTA, l'esmentat informe elaborat pel departament d'Integritat".

L'òrgan federatiu reitera el seu "compromís inqüestionable en aquest assumpte, iniciant una investigació interna tan prompte com es va saber del cas".

La Federació, a més, subratlla que està "disposada a col·laborar en tot moment" i "vol que s'arribe fins al final i demana, a la vegada, la serenitat necessària i aconsellable que contribuïsca a rebaixar el clima de crispació que s'ha creat cap al col·lectiu arbitral".

També et pot interessar

stats