Revolució en el Llevant: dotze jugadores i l'entrenador no continuaran

Lucía, Jucinara, Eva Navarro, Fiamma, Cometti, Irene, Toletti, Korenciova, Gio, Andrea Falcón, Mar i Palacios no segueixen en l'equip granota

L'onze titutar del Llevant en l'últim partit de la Lliga
L'onze titutar del Llevant en l'últim partit de la Lliga / LaLiga

Escampada en la plantilla del Llevant després de la decepcionant temporada en la Primera Iberdrola. Les futbolistes Lucía Gómez, Eva Navarro, Fiamma Benítez, Jucinara Soares, Aldana Cometti, Irene Guerrero i Sandie Toletti queden desvinculades del club a partir d'aquest 30 de juny, després de finalitzar els seus respectius contractes i decidir no continuar en l'equip granota.

De la mateixa manera, María Korenciova tampoc seguirà en el conjunt blaugrana, mentre que Gio Queiroz i Andrea Falcón finalitzen les seues cessions per part del FC Barcelona. D'altra banda, Mar Segarra i Andrea Palacios tampoc continuaran en l'equip llevantinista després de finalitzar els seus respectius contractes.

Amb tot, la plantilla del Llevant UE femení, fins a l'anunci de noves incorporacions i moviments, queda composta per: les porteres Andreea Paraluta i María Valenzuela; les defenses Paula Tomás, Alharilla, Silvia Lloris, Estela Carbonell, María Méndez, Núria Mendoza, Viola Calligaris i Núria Martínez; les migcampistes Leire Baños, Tatiana Pinte i Andonova; i les atacants Alba Redondo, Giovanna Crivelari, Carol Férez, Érika González i Ana Lucía de Teresa.

Villacampa abandona per motius personals

L'entrenador Ángel Villacampa i el Llevant han arribat a un acord per a resoldre l'any que tenia de contracte i abandona l'equip per motius personals. L'equip granota, segons va informar el club en un comunicat, ha accedit a la petició sol·licitada per Villacampa, que va arribar a l'equip valencià fa ara un any.

Sota la seua direcció, el Llevant va superar la primera fase prèvia de la Lliga de Campions disputada a Trondheim (Noruega) en véncer el Celtic Glasgow i el Rosenborg i posteriorment va caure contra l'Olympique de Lió i no va poder accedir a la fase de grups. En la Primera Iberdrola, el Llevant va concloure el campionat en la sisena posició, mentre que va arribar als quarts de final de la Copa de la Reina.

També et pot interessar

stats