Reunió Laporta-Murthy amb la venda de Soler o Gayà damunt de la taula

Els dirigents han dinat en un restaurant de la ciutat de Barcelona

Joan Laporta i Anil Murthy durant un partit entre el Barça i el València
Joan Laporta i Anil Murthy, durant un partit entre el Barça i el València

Tot i els àudios que han anat apareixent en el diari Superdeporte aquesta setmana, el president del València, Anil Murthy, encara ha tingut temps per a viatjar a Barcelona i reunir-se amb la cúpula directiva del FC Barcelona.

Aquest dimarts, s'ha pogut veure tant Murthy com Joey Lim a l'entrada d'un conegut restaurant de la ciutat comtal, on han estat acompanyats del president del club blaugrana, Joan Laporta, de Rafa Yuste, vicepresident, i d'Enric Masip, assessor de Laporta.

Aquesta reunió podria haver servit per a tractar les negociacions per a la venda de jugadors com ara Carlos Soler o José Luis Gayá.

À Punt Esports s'ha posat en contacte amb l'entorn dels dos futbolistes valencians. Fonts pròximes a Soler no s'hi han volgut pronunciar i demanen tranquil·litat i discreció sobre qualsevol tema relacionat amb el seu traspàs. Des de la part de Gayà si que es parla obertament de que continuen obertes les negociacions amb el València i que no saben res respecte a l'oferiment del jugador al Barcelona.

Mentrestant, els dos jugadors i amics han compartit dinar en un altre restaurant, segons s'ha pogut veure en una publicació del migcampista en les seues xarxes socials.

Carlos Soler i José Gayà han compartit dinar
Carlos Soler i José Gayà han compartit dinar

La situació econòmica del València l'obliga a vendre per valor d'uns 30 milions d'euros abans del 30 de juny i el traspàs d'un jugador o l'altre podria ajudar a quadrar els comptes de la temporada.

També et pot interessar

stats