Bordalás arriba a un acord amb el València CF

L'únic inconvenient està en el fet que el Getafe ha d'alliberar-lo de l'any de contracte que li queda

Bordalàs i el Getafe es reuneixen i el València CF espera per moure fitxa
Bordalás i el Getafe es reuneixen i el València CF espera per a moure fitxa
20 de maig 2021 - 10:13

El València CF està sondejant el mercat a la recerca d'un entrenador de garanties per a la pròxima temporada. Un dels principals candidats a ocupar la banqueta és José Bordalás. El tècnic alacantí hauria arribat a un acord amb l'entitat valencianista per a ocupar la banqueta de Mestalla en la temporada 2021-2022.

De fet, segons es va avançar en exclusiva en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt Mèdia d'aquest dimecres, l'alacantí ja ha mantingut aquest dijous una reunió amb Ángel Torres, el president del Getafe, el seu club actual; i el seu representant, Vicent Forés on han posat damunt de la taula el futur del tècnic i la possibilitat que aquest es desvincule, d'una forma o altra, del club madrileny.

No obstant això, sembla que no serà una tasca fàcil. Bordalás, que ja porta cinc temporades en el Getafe, encara té per davant un any de contracte, amb un salari molt elevat i una clàusula de rescissió d'1,5 milions d'euros. Encara així, les relacions del tècnic amb determinats estaments del club s'han deteriorat en l'últim any i mig, fet que podria facilitar-ne l'eixida.

A tot això, se suma el fet que el Getafe podria jugar a negociar amb el València per determinats jugadors que podrien entrar d'alguna manera en l'operació.

També et pot interessar

stats