Resultats desiguals dels equips valencians de Segona B

El Villarreal B manté la segona posició de la classificació i els cuers encara són el València Mestalla i el Castelló.

El Castelló ha empatat a dos gols a casa del Cornellà.
El Castelló ha empatat a dos gols a casa del Cornellà. / CE Castelló

Els resultats no han acompanyat els equips valencians de Segona B. El Villarreal B, tot i empatar, es manté segon en la classificació, mentre que el València Mestalla i el Castelló, que ha empatat a 2 en el camp del Cornellà, ocupen les últimes posicions.

El València Mestalla no troba el camí de la victòria, i este diumenge ha tornat a caure 2 a 3 contra el Lleida. Un resultat que el deixa en la cua de la classificació. Per a l'equip blanc-i-negre han marcat Fran Navarro i Gassama. Tampoc ha pogut guanyar el Castelló a casa del Cornellà. Tot i això, els de Castàlia han tret un valuós punt en empatar a 2 gols.

L'Ontinyent ha fet una bona primera part al Clariano, en què Juanan ha avançat l'equip local. Però el Conquense ha capgirat el marcador i ha aconseguit imposar-se 1 a 2 en la represa. Derrota també de l'Alcoià, 4 a 1 al camp del Terol. Els alcoians queden en el lloc 14 de la classificació, un per davant de l'Ontinyent.

Empat a la Ciutat Esportiva de Bunyol

L’Atlètic Llevant i l'Hèrcules han empatat este dissabte a un gol a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Eneko ha fet el primer per als granotes. En la segona part, els de Planagumà han igualat per mitjà d'Álvaro. Els alacantins continuen quarts en la classificació.

També en llocs de promoció d'ascens, però segon, es troba el Villarreal B. El filial groguet ha empatat a 3 contra el Peralada. Els catalans han remuntat el resultat advers de la primera part. En el descompte, Pepe Castaño ha rescatat un punt per al minisubmarí en una jugada embolicada.

També et pot interessar

stats