Es resisteix la primera victòria valenciana en Segona RFEF

La segona jornada s'ha saldat amb els empats de l'Hèrcules, l'Atlètic Saguntí i el València Mestalla, i la derrota de l'Alzira

Míchel Herrero, en el partit al Rico Pérez
Míchel Herrero, en el partit al Rico Pérez / Hèrcules CF

La primera victòria valenciana en el grup tercer de Segona RFEF es fa esperar. La segona jornada ha acabat amb tres empats: de l'Hèrcules, de l'Atlètic Saguntí i del Mestalla, i una derrota de l'Alzira.

L'Hèrcules torna a empatar (1-1)

L'Hèrcules ha tornat a acusar la falta de rodatge d'una plantilla totalment renovada i no ha passat de l'empat a casa contra el Badalona. L'equip que entrena Ángel Rodríguez ha empatat contra els catalans, després d'igualar un marcador advers. El gol del debutant Roger Riera en l'equador de la segona part ha servit almenys per a sumar un punt.

Segon empat de l'Atlètic Saguntí (0-0)

L'Atlètic Saguntí ha encadenat el segon empat consecutiu en la temporada del debut en Segona RFEF. L'equip de Gerard Albaladejo ha sumat un punt en la visita a Formentera, en un partit sense gols. D'aquesta manera, els del Camp de Morvedre sumen dos punts en dues jornades i es mantenen en la part tranquil·la de la taula.

El Mestalla trau un punt a Terrassa (0-0)

El filial valencianista ha sumat el primer punt de temporada en la visita al Terrassa, equip que tampoc ha aconseguit la victòria aquesta temporada. Angulo, entrenador del Mestalla, no ha fet cap canvi, encara que tenia a la banqueta jugadors que ja han debutat en el primer equip, com Rubén Iranzo o Yellu Santiago.

Salvans silencia el Suñer Picó (1-2)

Dos gols de Pau Salvans han donat la victòria a l'AE Prat al camp de l'Alzira, que encara no ha estrenat el caseller de punts en la temporada. L'equip de Fran Alcoy ha empatat a l'hora de partit, però només un minut després l'equip català ha tornat a avançar-se en un marcador que ja no canviaria.

També et pot interessar

stats