Repartiment de punts en un partit boig (3-3)

El Llevant ha remuntat en la segona part el gol inicial de Bale i ha acabat demanant l'hora amb Vezo com a porter per l'expulsió d'Aitor

Roger celebra el primer gol del Llevant
Roger celebra el primer gol del Llevant / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El Llevant i el Reial Madrid han empatat a tres gols en un partit boig al Ciutat de València, que ha pogut caure en qualsevol dels dos costats. L'equip granota s'ha refet d'un mal inici amb una gran segona part en què ha aconseguit avançar-se fins a dues vegades en el marcador, però ha deixat viu el rival i ho ha acabat pagant amb l'empat.

Pràcticament sense haver fet res, el Reial Madrid s'ha avançat en el marcador als quatre minuts de joc. Benzema ha aprofitat una assistència d'Alaba i li ha deixat mastegat el gol a Gareth Bale, que ha superat Aitor Fernández amb facilitat. El 0-1 ha fet mal al Llevant, mentre que l'equip d'Ancelotti s'ha trobat cada vegada més còmode.

L'equip de Paco López a penes ha aconseguit inquietar Curtois i, a poc a poc, els madrilenys han anat creant més perill en l'àrea granota. De fet, en els últims minuts de la primera part, els blancs han pogut augmentar l'avantatge davant d'un Llevant que demanava el descans a crits. Per sort, el marcador no s'ha mogut i, tot i la derrota, el 0-1 ha sigut la millor notícia per a l'equip local.

El decorat ha canviat per complet en la represa. Un Llevant molt més intens ha trobat molt prompte la recompensa a la bona eixida. Quan encara no s'havia complit el primer minut de joc, Roger Martí ha superat Curtois i ha igualat el marcador. El gol ha esperonat l'equip granota i ha fet mal al Madrid, que es veia superat pels de Paco López. I Campaña ha completat la remuntada amb un gran gol de volea en el minut 56.

El Madrid ha reaccionat tancant aels granotes a la seua àrea sense crear un excessiu perill. Però en una contra, Vinicius ha posat novament l'empat en el marcador. A partir d'ací, la bogeria s'ha instal·lat al Ciutat de València. Rober Pier ha tornat a posar per davant el Llevant en una jugada d'estratègia i, poc després, Cantero ha pogut sentenciar el duel, però el seu llançament s'ha estavellat contra el pal.

L'equip blanc ha fet pagar cara l'errada i ha tornat a empatar gràcies a Vinicius en el minut 84. I les coses encara s'han complicat més per al Llevant quan l'àrbitre ha expulsat Aitor per tallar una contra amb les mans fora de l'àrea. Això ha obligat Vezo a posar-se a la porteria, perquè Paco López ja havia fet tots els canvis permesos.

Quedaven vora deu minuts, però el Madrid no ha sigut capaç de posar a prova Vezo, i aquest partit desgavellat, en què ha pogut passar de tot, ha acabat amb un repartiment de punts. L'equip granota ha tingut prop la victòria, però el ben cert és que també ha pogut perdre. Al final, un altre empat i dos punts en dues jornades.